De hoeveelheid ongestructureerde informatie bij woningcorporaties groeit iedere dag. Hoe krijg je grip op al deze data en beheer je dit op een efficiente manier? Van Dinther vertelt erover op 12 september tijdens CorporatiePlein en wij spraken vooraf alvast met Commercieel Manager Dolf Jan Quik.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?

Op CorporatiePlein 2024 laten we onze slimme cloud ECM-oplossing voor woningcorporaties zien: E-Content 365. Tijdens de demo's laten we zien hoe E-Content 365 zorgt voor efficiënte en correcte documentopslag. Ons systeem is gebruiksvriendelijk en ondersteunt wet- en regelgeving zoals de AVG. Daarnaast zijn we ISO-gecertificeerd; ISO 9001 en ISO 27001. E-Content 365 biedt gebruiksvriendelijk documentmanagement en geautomatiseerde workflows, en we demonstreren hoe AI bijdraagt aan slimmer documentbeheer. E-Content 365 integreert naadloos met Microsoft 365, waardoor woningcorporaties profiteren van geavanceerd documentbeheer, automatisering en beveiliging binnen hun eigen Microsoft 365-omgeving. Het fungeert als een proceslaag bovenop de bestaande Microsoft 365-infrastructuur en maakt onder andere gebruik van SharePoint en Teams. Daarnaast presenteren wij ook Factuurherkenning 365, onze op Microsoft AI-gebaseerde oplossing voor factuurdata-extractie en archivering.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?

Woningcorporaties kunnen bij ons terecht voor oplossingen voor de beheersing van ongestructureerde informatie, zoals documenten, e-mails, afbeeldingen, video's, nieuwsberichten, taken en meer. Wij bieden een totaaloplossing voor de explosieve groei van dit soort content. Ons systeem verbetert de vindbaarheid en maakt het eenvoudig om rekening te houden met de wettelijke bewaar- en vernietigingstermijnen.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?

Van Dinther helpt woningcorporaties verder door het koppelen van verschillende ERP-systemen aan E-Content 365. De meerwaarde van E-Content 365 komt optimaal tot zijn recht door een correcte koppeling aan een ERP-systeem. E-Content 365 haalt metadata uit het ERP-systeem, zodat documenten op de juiste wijze worden opgeslagen en eenvoudig terug te vinden zijn. Vanuit de klantkaart van het ERP-systeem hebben gebruikers direct toegang tot relevante documenten in E-Content 365.

Van Dinther koppelt niet alleen met ERP-systemen, maar ook met andere applicaties, zoals een outputmanagementsysteem. Ons eigen software development team ontwikkelt ook nieuwe functionaliteiten, werkstromen, koppelingen en apps. Van Dinther wil met deze ontwikkelingen zoveel mogelijk aansluiten op zowel de ontwikkelingen op technologisch gebied als de veranderingen in de corporatiebranche. Om zo goed mogelijk op de wensen van de corporaties aan te sluiten, werken wij met het indienen van wensen en het peilen van de wensen bij onze klanten. Dit doen we onder andere door middel van onze gebruikersvereniging. Klanttevredenheid staat hoog bij ons in het vaandel!

Van Dinther is op CorporatiePlein te vinden op stand 56.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Van Dinther

Neem contact met ons op